Битумни керемиди

Всички покриви, които не са плоски, могат да бъдат реализирани с битумни керемиди. През последните години този тип материали се доказа като най-модерното и търсено решение и у нас. Това е едно покривно покритие, което притежава огромни предимства пред останалите.

От всички типове покривни технологии битумните керемиди са продуктът, чиято конструкция, химичен състав и структура са най-сложни, а използваните суровини най-многообразни. Производственият им процес е продължителен и е с най-високото технологично ниво. Крайният резултат е една покривна система, която предизвиква сериозно уважение и закономерно има най-много преимущества пред останалите. Прочети още ...

IKO Group

IKO Group е най-големият производител на хидроизолационни материали в света. Компанията разполага с над четиридесет завода, разположени в Канада, САЩ, Франция, Великобритания, Ирландия, Холандия, Белгия и Германия. IKO Group се откроява в бранша с това, че притежава затворен цикъл на производство, произвеждаща сама всички необходими суровини и изходни материали за създаването на крайния продукт. IKO материалите са предпочитаната марка от професионалистите в цял свят, а мотото на компанията е "Налагаме стандартите". Прочети още ...

Битумни керемиди Number One

Специално разработени битумни керемиди с оптимизирана цена и устойчивост, висок жизнен цикъл и неизбледняващи цветове. Битумни керемиди NUMBER ONE имат европейска маркировка и стандарт и притежават гаранционно покритие за качеството от IKO.

Класически битумни керемиди

Висококачествени стъклофибърни битумни керемиди - най-широко използвани и проверени с времето шингли с превъзходни цветове и устойчивост. Класическите битумни керемиди са обезпечени от гаранцията за качество на IKO.

Традиционни битумни керемиди

Първокласни стъклофибърни битумни керемиди превъзхождащи значително и най-строгите световни стандарти с по-дебела стъклофибърна армировка и повишено битумно съдържание. Произвеждат се в голяма гама от цветове.

Дизайнерски битумни керемиди

Тази серия предлага следните предимства: близка визия с ламинираните шингли на по-достъпна цена с отлична защита от ултравиолетови лъчи , плътни и дълбоки тъмни сенки, придаващи раздвижен триизмерен вид на покривното покритие, по-бърз и лесен монтаж отколкото при ламинирани серии.

Битумни керемиди "ЩИТ"

Технически усъвършенствани, напълно самозалепващи се битумни керемиди. На разположение са в няколко модерни форми със забележителен външен вид. Дълговечната им защита е осигурена от употребата на цялостна силно адхезивна ивица за самозалепване, конструирана от специални битумни съставки. Специално проектирани за райони със силен вятър и снеговалежи.