Прозорци за плосък покрив

Прозорци за плосък покрив

Красотата на стъклото върху прозореца за плосък покрив е в това, че запазва привлекателната си форма и повърхност завинаги, тъй като специално темперираната повърхност устоява на градушка и сняг. Освен това се забелязва страхотен изолационен ефект - наличието на стъкло над основния стъклопакет пази от прегряване и изстудяване и намалява външния шум.

Прозорец за плосък покрив с огънато стъкло
Прозорец за плосък покрив с огънато стъкло

Най-добрият избор за хора, които държат на дизайна в дома си. Атрактивният горен елемент се състои от огънато стъкло с дебелина до 6 мм, което не се надрасква и покрива конструкцията от край до край, за да осигури сигурно оттичане на вода. Перфектна комбинация от модерен дизайн и висока функционалност. За покриви с наклон 0-15°.

Прозорец за плосък покрив с плоско стъкло
Прозорец за плосък покрив с плоско стъкло

Идеален избор за тези, които търсят дискретен дизайн. Външният елемент е 4 мм стъкло, което не се драска, заобиколено от алуминиев профил, който го свързва с конструкцията. Плоското стъкло хармонизира чудесно с покрива. За покриви с наклон 5-15°.

Прозорец за плосък покрив с купол
Прозорец за плосък покрив с купол

Усъвършенствана версия на добре познатия купол за плосък покрив – чудесен както за обществени, така и за частни сгради. Акрилният (или поликарбонатен) материал е известен с високата си устойчивост, в сравнение с други популярни синтетични материали. За покриви с наклон 0-15°.

Димоотвеждаща система  за плосък покрив с купол
Димоотвеждаща система за плосък покрив с купол

Създаден да посрещне изискванията за безопасност, докато същевременно осигурява комфорт на обитателите на сградата. В случай на пожар, прозорецът автоматично се отваря, за да може димът и други вредни газове да напуснат сградата. За покриви с наклон 0-15°.

Изход за плосък покрив с купол
Изход за плосък покрив с купол

Използва се удобно, ръчно и е подходящ за авариен изход. Състои се от прозорец с двоен стъклопакет + горен елемент от акрилат или поликарбонат. Крилото се отваря до 60° и предлага отлична звукоизолация. За покриви с наклон 0-15°.