Прозорец-балкон VELUX Cabrio

Прозорец-балкон VELUX Cabrio

Прозорец-балкон CABRIO се отваря за секунди, за да могат слънчевите лъчи да влязат във Вашата мансарда. Оригиналният балкон добавя свеж въздух, светлина и прекрасна гледка към дома Ви. А когато е затворен, се слива с равнината на покрива.

Насладете се на предимството да имате балкон – VELUX CABRIO се променя от прозорец до балкон за секунди

Нека природата влезе в дома Ви – осигурете си повече естествена светлина и свеж въздух

Покривен прозорец или балкон – изборът е Ваш. Горният елемент може да се ползва като класически покривен прозорец

Детайли за прозорец-балкон VELUX Cabrio

Още повече дневна светлина и панорамна гледка
Още повече дневна светлина и панорамна гледка

Прозорец-балкон VELUX CABRIO Ви позволява да се насладите на естествена светлина и прекрасна гледка, като отваря дома Ви към околността. Елементите се отварят навън и така осигуряват огромно допълнително пространство към Вашата мансарда.

Управление
Управление

Горният елемент се отваря нагоре, с помощта на удобна долна дръжка. След това долният елемент се избутва напред и страничните релси се спускат автоматично.

ThermoTechnology
ThermoTechnology

Радвайте се на повече комфорт и по-ниски сметки за отопление с VELUX ThermoTechnology. Използваме високо технологични материали по иновативна технология, вградени в конструкцията на прозореца, за да получим отлична енергийна ефективност, изолация и здравина. Нашият печат ThermoTechnology е вашата гаранция.

Естествена вентилация
Естествена вентилация

Нека в дома ви да влиза свеж въздух, дори когато сте навън или спите, без да се притеснявате за безопасността си или за лошото време. Дръпнете уникалната горна дръжка веднъж и ще вкарате свеж, филтриран въздух през вентилационния отвор.

Как да почиствате прозореца си
Как да почиствате прозореца си

За да почистите външното стъкло, завъртете крилото на прозореца на 180°. Застопорете го, като плъзнете резето в жлеба в долната странична част на касата и така ръцете Ви са свободни. Въздушният филтър може да бъде изваден и изпран със стандартни домакински препарати. Отново завъртете напълно крилото, застопорете го и тогава извадете филтъра.

Поддръжка
Поддръжка

Ако искате да удължите живота на Вашите покривни прозорци VELUX или просто да ги поосвежите, разгледайте тези комплекти. VELUX предлага продукти, които съдържат полезни материали, ако искате да смените въздушен филтър, да поправите драскотина, да смажете пантите, да боядисате прозореца или да освежите блясъка на лака.

Щори и сенници
Щори и сенници

Допълнете Вашия покривен прозорец VELUX с щора VELUX. Имаме щори за всяка ситуация, изискване и вкус. Ако искате да намалите топлината също имаме решение – външен сенник за горния елемент, който намалява топлината, без да спира гледката.