Система за покривна тераса VELUX

Система за покривна тераса VELUX

Имате външна тераса или възможност да обособите такава, но не я използвате, заради скатния покрив? VELUX системата за покривна тераса Ви дава най-доброто решение – комбинация от покривни прозорци с вертикални елементи, когато е затворена, и достъп до външна тераса, когато отворите елементите. Използвайте пространството по най-добрия начин и спечелете много светлина и просторна гледка по всяко време.

Детайли за покривна тераса VELUX

Прозорец или врата – изборът е Ваш
Прозорец или врата – изборът е Ваш

Отворете горния елемент както бихте отворили класически покривен прозорец с горна ос на отваряне, за проветряване. Или отворете и горния, и долния елемент, за да излезете на терасата. Предлага се с ляво или дясно отваряне на долния елемент.

Управление
Управление

Горният елемент е покривен прозорец, който се отваря нагоре, с удобна долна дръжка. А долният елемент е подобен на врата и се отваря наляво или надясно. При двойна или комбинация само единият долен елемент е отваряем.

Естествена вентилация
Естествена вентилация

Нека в дома ви да влиза свеж въздух, дори когато сте навън или спите, без да се притеснявате за безопасността си или за лошото време. Дръпнете уникалната горна дръжка веднъж и ще вкарате свеж, филтриран въздух през вентилационния отвор.

Как да почиствате прозореца си
Как да почиствате прозореца си

За да почистите външното стъкло, завъртете крилото на прозореца на 180°. Застопорете го, като плъзнете резето в жлеба в долната странична част на касата и така ръцете Ви са свободни. Въздушният филтър може да бъде изваден и изпран със стандартни домакински препарати. Отново завъртете напълно крилото, застопорете го и тогава извадете филтъра.

Поддръжка
Поддръжка

Ако искате да удължите живота на Вашите покривни прозорци VELUX или просто да ги поосвежите, разгледайте тези комплекти. VELUX предлага продукти, които съдържат полезни материали, ако искате да смените въздушен филтър, да поправите драскотина, да смажете пантите, да боядисате прозореца или да освежите блясъка на лака.

Щори и сенници
Щори и сенници

Допълнете Вашия покривен прозорец VELUX с щора VELUX. Имаме щори за всяка ситуация, изискване и вкус. Ако искате да намалите топлината също имаме решение – външен сенник за горния елемент, който намалява топлината, без да спира гледката.