Аксесоари за покривни прозорци

Аксесоари за покривни прозорци
Пръчки за управление и адаптери
Пръчки за управление и адаптери

Този адаптер е идеалното решение за високо поставени щори с ръчно управление. Ако искате да използвате телескопична пръчка, за да управлявате щорите си, просто прикрепете адаптера към алуминиевата дръжка на щората.

Комплекти за поддръжка
Комплекти за поддръжка

Ако искате да удължите жизнения цикъл на покривните си прозорци VELUX или просто да ги освежите, това е точното място.

VELUX предлага богата гама от много полезни продукти за случаите, когато Ви се налага да смените въздушен филтър, да заличите драскотина, да смажете пантите, да боядисате прозореца или да нанесете ново лаково покритие.

Електрически аксесоари
Електрически аксесоари

Можете да подобрите покривния си прозорец VELUX с ръчно управление и да постигнете функционалността на покривните прозорци VELUX INTEGRA® с електрическо или соларно управление, като монтирате един от нашите мотори за прозорци. Предлагаме решения, подходящи за голяма част от нашите прозорци, дори и за такива, които са използвани в дома Ви преди повече от 20 години.

Ограничител за покрвивни прозорци
Ограничител за покрвивни прозорци

С помощта на ограничителя ZOZ 010 можете да регулирате степента на отваряне на покривния си прозорец VELUX. Той може да бъде отварян, за да осигурява вентилация, но ако решите да го отворите повече от зададеното, или пък се налага да го освободите, за да го почистите, ще Ви е нужен специален ключ (ZOZ 011, който може да се закупи отделно).

Заключване за покрвивни прозорци
Заключване за покрвивни прозорци

За да се ограничи отварянето на прозореца извън допустимото ниво на безопасност, може да се използва стоманена ключалка ZOZ 012K. Когато се заключи, крилото няма да може да се отваря, но функцията за вентилиране не се нарушава.