IKO Group - изображение 1

За IKO Group

IKO Group е най-големият производител на хидроизолационни материали в света. Компанията разполага с над четиридесет завода, разположени в Канада, САЩ, Франция, Великобритания, Ирландия, Холандия, Белгия и Германия.

IKO Group - изображение 2IKO Group се откроява в бранша с това, че притежава затворен цикъл на производство, произвеждаща сама всички необходими суровини и изходни материали за създаването на крайния продукт.

IKO материалите са предпочитаната марка от професионалистите в цял свят, а мотото на компанията е "Налагаме стандартите". Опитът на IKO като производител на покривни материали е над 110-годишен. Клиентите ни са убедени в нашето качество, което се е доказало през годините. Логично гаранционните срокове при нас са най-високи.

IKO Group - изображение 3За стандартните продуктови гами те са от по 20 и 25 години ограничена гаранция, обезпечени с оригинална гаранционна полица от производителя, идваща директно от централата на компанията в чужбина до крайния потребител.

IKO Group - изображение 4По-високите класове имат 30, 40 и 50 години гаранция. Предлагаме и безпрецедентната "Доживотна гаранция" за някои от класовете.

IKO Group - изображение 5Освен това IKO допълнително обезпечава първите 5, 10 или 15 години от живота на покрива с безпрецедентната "IKO Платинена гаранция", която покрива и разходите за труд, транспорт, такси, механизация и всички други, направени от купувача. Собствениците на покривите IKO наистина могат да бъдат спокойни!