За Армормат

За Армормат

Армормат е водеща фирма в предлагането на покривни и хидроизолационни системи и материали. Дружеството е изключителен представител за България на най-големия производител на хидроизолационни продукти в света IKO Group - канадска компания с над 100-годишна история и 40 завода, разположени в САЩ, Канада, Белгия, Франция, Германия, Словакия, Холандия, Ирландия и Великобритания. Армормат е официален представител за страната и на още няколко световноизвестни производители на разнообразни хидроизолационни и покривни материали.

IkoПри нас ще намерите най-голямата гама от:

Всички наши продукти имат безупречна репутация, притежават нужните сертификати, отличия и награди, а предлаганото разнообразие е най-богатото в света.

Армормат притежава свои офиси в София и Благоевград, складове и в двата града, както и мрежа от партньори и дистрибутори в цялата страна. При нас ще намерите продукти с най-доброто в света качество, пълен набор от техническата документация за тях, коректен и дружелюбен екип от опитни специалисти, уважавани в цялата страна.

Системата за управление на качеството на Армормат е сертифицирана по ISO 9001:2008. Дружеството е един от учредителите на Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) и е притежател на отличието "Знак за качество" на БАИС, а наши продукти са носители на отличието "Златен медал" от Международния технически панаир Пловдив.