Покрив с полимерни хидроизолационни мембрани Armourplan
  • mark

PVC хидроизолационни мембрани Armourplan

Чувствително по-здрави и стабилни PVC еднопластови хидроизолационни системи.

Armourplan лого

Чувствително по-здрави и стабилни

PVC хидроизолационни мембрани Armourplan - 1

По-ефикасна

Арморплан притежава уникална полиестерна армировка. Като резултат, Арморплан има изключителни механични свойства и експлоатационни качества. Това позволява употребата на по-широки ролки и намалява броя на снадките и крепежните елементи, което улеснява и ускорява монтажния процес.

PVC хидроизолационни мембрани Armourplan - 2

Дълъг живот на употреба

Плоската повърхност на армиращата мрежа осигурява гладко и равномерно лице на долния полимерен слой. Полиестерната мрежа е напълно защитена и от горен високо подобрен PVC слой с ултравиолетова защита и гарантирани експлоатационни качества. Тази непрекъсната защита осигурява дълъг живот на покривната мембрана.

PVC хидроизолационни мембрани Armourplan - 3

Изгладена покривна линия

Арморплан формира гладък и привлекателен външен слой и намира приложение върху много покривни видове, напълно залепени или механично закрепени. Естетиката може да бъде допълнително подобрена с употребата на широк спектър от спомагателни артикули и декоративни профили. Арморплан е подходящ също и за употреба върху покривни арки, тераси и др.

Естетически по-добри

PVC хидроизолационни мембрани Armourplan - 4

Сигурна спойка на шева

И от двете страни на мембраната горната и долната е употребена същата висококачествена PVC смес с ултравиолетова защита, което ще гарантира оптимално качество на спойката. Арморплан може да бъде монтиран само от обучени монтажисти, като всеки обект се контролира в процеса на полагане и се инспектира след завършване.

PVC хидроизолационни мембрани Armourplan - 5

Ярки, силни цветове

С годините, системата Арморплан бе обогатена с широка гама от цветове. Цветовете са подлагани на интензивни тестове и са устойчиви на ултравиолетовото лъчение. Използвайки тези иновативни възможности, покривът може да бъде трансформиран в атрактивна част от сградата.

PVC хидроизолационни мембрани Armourplan - 6

Дълготрайни цветове

Горният слой на мембраната е оцветен по цялата си дълбочина с един и същи пигмент, така че с минимална работа по почистването, мембраната ще запази очарователния си външен вид през годините.

Стандартна цветова палитра

PVC хидроизолационни мембрани Armourplan - 7

Цветовата гама на Арморплан се състои от 6 стандартни цвята: червен, зелен, тюркоазен, тъмно сив, бял и син. Всички тези цветове са постоянно налични, като могат да се осигурят и допълнителни по поръчка, за да може обекти с всякакви архитектурни и дизайнерски решения да се възползват от богатите цветови възможности.

Първокласен лакиращ слой

Цветовете също така могат да бъдат полирани и със завършващ първокласен лакиращ слой. Добавянето на това защитно покритие минимизира запрашаването и гарантира запазването на лъскавината на цветовете във времето.