Строи се един от най-престижните туристически комплекси на Черноморието. Внушителният курорт на име Voya Beach се изгражда с материалите на IKO

Строи се един от най-престижните туристически комплекси на Черноморието. Внушителният курорт на име Voya Beach се изгражда с материалите на IKO

Инвеститорите от Форт Нокс и Металком Инвест, обединени във ВД Ризорт, реализират строителството на забележителен хотелски комплекс на име Voya Beach Resort в курорта Свети Влас.

Луксозният комплекс е разположен непосредствено по крайбрежието на Черно море и ще разполага с внушителна хотелска част, множество ресторанти, басейни, тенис кортове и други развлекателни съоръжения и ще има амбициите да се нареди сред първенците в туристическия бранш у нас.

Престижният проект се реализира при високи изисквания, а инвеститорите залагат на водещи марки и материали с най-високо качество. Подходът при търсенето на изключително надеждни решения за хидроизолационните системи за обекта беше извънредно взискателен и професионален. Бяха подбрани високотехнологични мембрани на IKO от най-ново поколение от групите PowerFlex и Roofgarden Pro.

Доставките вече се осъществяват, като на комплекса ще бъдат изграждани хидроизолационни системи на покриви и множество озеленени тераси „градини“, чиито количества са над 20 000 кв.м.

Избраните продукти се числят към едни от най-високите класове в индустрията и притежават забележителни технически характеристики. Някои от тях бяха направени по специална поръчка за Voya Beach Resort, съгласно специфичните изисквания на инвеститора.